Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Jaki jest najlepszy jungler?

Jamajkas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

lee dzięki mobliności 

//Nieregulaminowa sygnatura.
Miyoshi

Bo to kurwa Sygna z 2k11 nagle sie jej uczepili. :O

Slayer -.-

Opublikowano

Lee Sin dzięki mobilności, świetnych gankach, a przede wszystkim skutecznych (Insec). Master Yi jak wystakuje flare, to samo z Udyrem ;))

Opublikowano

Jarvan <3 

"Wracaj z tarczą, a nie na tarczy. "

"Nigdy nie kłóć się z idiotą... Najpierw sprowadzi Cię do swego poziomu, a potem wykończy doświadczeniem."

Opublikowano

Warwick, bardzo łatwa jungla i solo smok dzięki pasywce i dosyć fajne ganki od 6 lvl, tylko manożerny. Master yi szybko czyści jungle także również polecam.

Opublikowano

Warwick, bardzo łatwa jungla i solo smok dzięki pasywce i dosyć fajne ganki od 6 lvl, tylko manożerny. Master yi szybko czyści jungle także również polecam.

Wtf ww manożerny?! Ja nim jak jungle robię to nigdy mi many nie brakuje.

Topic: Moim favorytem jest vi/lee sin

Lee dzięki:

-6 skill'om

-Ładnym burście Q+Q+R

-Life-Stealowi

-Mobilności

-I pięknemu combu Q+Q+Ward+W+R

Vi dzięki:

-Arrmor pen.

-%dmg z W

-Wspaniałemu ulty do tf'ów

-Mobilności z Q

-Oraz fajnemu burst'owi Q+2x E

Opublikowano

Wtf ww manożerny?! Ja nim jak jungle robię to nigdy mi many nie brakuje.

Topic: Moim favorytem jest vi/lee sin

Lee dzięki:

-6 skill'om

-Ładnym burście Q+Q+R

-Life-Stealowi

-Mobilności

-I pięknemu combu Q+Q+Ward+W+R

Vi dzięki:

-Arrmor pen.

-%dmg z W

-Wspaniałemu ulty do tf'ów

-Mobilności z Q

-Oraz fajnemu burst'owi Q+2x E

lee sinem nie bije sie Q+Q+R

<>

Opublikowano

lee sinem nie bije sie Q+Q+R

a to czemu? przecież rzuca Q w typa, potem klika drugi raz by doskoczyć, potem ward i doskakujemy do warda z W i potem wykopujemy typa do naszego teamu ultem. 

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

up. Q stawiasz marka R odrzucasz Q przyciągasz się. Łatwiejsze w użyciu, a to samo działanie :)

Na moje Vi. Obecnie wiecej niż połowe rankedów mam nią wygrane, dobre ganki, kilka kili lub asyst i tanka nawet solo złoży z palcem w dupie, bo redukcja armora. Super champion jak lubisz wleciec w tf i jeszcze z tego wyjść cało :P No bo jest to jedna z lepszych inicjatorek walki. R na adc składasz go na R>E>E (najczęściej pada albo zaczyna zwiewać), a ty uciekasz Q przez ścianę. Grunt to przemyśleć ucieczkę przed zaatakowaniem.

Opublikowano

up.a pomyslales o tym ze jego najlepszym zastosowaniem jest wlasnie Q+Q +Ward +w za plecy przeciwnika i uzycie R w celu wypchniecia np ADC badz AP carry do naszego teamu ?

Opublikowano

To by było bez sensu jakbyśmy mieli używać raz Q bo niby jak do niego podlecimy? 
Na pewno nasz team lepiej na tym wyjdzie jak wykopiemy ADC/APC sami ginąc przy tym i nasz team zabije enemy carry. 
Carry za junglera = worth

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Bierz Vi, w jungli sobie daje radę, tarcza z pasywa, att speed z W i redukuje armor, obszarowe E, dash na Q który odrzuca typa, op przy ganku, no i ult, który rzucasz na carry i lecąc do niego odpychasz po drodze enemy :) Polecam

25jcw2w.jpg

Opublikowano

Nie ma najlepszego junglera. Są postaci w czymś lepsze i w czymś gorsze. 

Ja bardzo lubię Vi. Q i Ult są świetne, łatwo czyści jungle. 

Na jungli, mam nadzieję, znów pojawi się Nunu po nerfach na innych junglerach. Nunu leczy się sporo z Q, ma duży dmg. 

Łatwo czyści jungle, ma bodajże 2x slow. 

LeeSin to jungler dla osób, które jungle lubią, bo jest dość trudny. Trzeba ogarnąć rzucanie Q w odpowiednim momencie i to, jak użyć ulta. 

Fajnym junglerem jest również Nocturne, którego ult jest na prawdę silny, bo użycie go w większości przypadków to frag dla drużyny. 

W sumie z mniej granych junglerów polecam Amumu (2 stuny, DPS, mocny tank), oraz Warwicka. Wiem, ze WW może jest grany, ale nie aż tak, jak Eve, Lee, Vi, Udyr itd.

WW w tf'ie niszczy przeciwnego ADC/APC, co daje wam wielką przewagę. 

­

809131449509880369478.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...